lessphp fatal error: load error: failed to find /www/webvol8/06/408fs0mx4jx7owy/d6af52189a.brommagolf.se/public_html/wp-content/themes/theme46546/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /www/webvol8/06/408fs0mx4jx7owy/d6af52189a.brommagolf.se/public_html/wp-content/themes/theme46546/style.less Bli medlem

Medlemskap 2017

Björklidens Golfklubb samarbetar med GolfStar. GolfStar ansvarar för drift och skötsel av Bromma Golf och Bodaholm Golf samt hanterar kundcenter.

Björklidens Golfklubb ansvarar för klubbverksamheten på Bromma Golf och Bodaholm Golf. Detta innefattar bland annat tävlingar, GolfSTART med fadderverksamhet, ett mycket aktivt 60+-gäng, tjejesektion, junioraktiviteter, klubbresor, utflykter, klubbaktiviteter, med mera.

För att bli medlem går du på den här länken. Välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb.

I samtliga medlemsformer ingår medlemskap i Björklidens GK och ett golf-id, som gör att du mot erlagd greenfee, kan spela på alla banor i Sverige (GIT-avgift på 49 kr ingår i samtliga avgifter).

GolfStars 14 golfanläggningar
GolfStar har 21 golfbanor fördelat på 14 anläggningar, så det är bara att välja den bana du vill gästa.

Du hittar mer information om dessa anläggningar och banor HÄR

GolfStar Play Greenfee

- spela fyra rundor på valfri bana, alla dagar, alla tider
1 990 kr per år alt. 195 kr/mån

GolfStar Play 9 Holes

- alla niohålsbanor, alla dagar, alla tider
2 490 kr per år alt 235 kr/mån

GolfStar Play 6

- sex valfria Golfanläggningar (ej Kungsängen), alla tider, alla dagar
5 990 kr per år alt. 529 kr/mån

GolfStar Play ALL

- alla banor, alla dagar, alla tider
7 990 kr per år alt. 695 kr/mån

GolfStar Play Weekday

- alla banor på alla helgria vardagar, alla tider
4 990 kr per år alt 445 kr/mån

GolfStar Play ALL - "Ungdom"

- anpassade medlemsformer för barn, juniorer och upp till 29 års ålder.
Se pris på www.golfstar.se/bli-medlem

(Inga ytterligare avgifter tillkommer)

NYHET 2: GOLFABONNEMANG I 36 MÅNADER OCH NY BETALNINGSMODELL!

Har du för avsikt att spela golf de närmaste tre åren kan vi nu erbjuda en helt ny abonnemangsform och betalningsmodell där du kan spara upp till 1 000 kr per år beroende på vilken medlemsform du väljer.
• Teckna 36 månader - GolfStar Play ALL: 599 kr/mån (ord. pris 695 kr/mån)
• Teckna 36 månader - GolfStar Play 6: 499 kr/mån (ord. pris 529 kr/mån)
• Teckna 36 månader - GolfStar Play Weekday: 399 kr/mån (ord. pris 445 kr/mån)
(Inga ytterligare avgifter tillkommer.)

NYHET 3: NYA LOJALITETSFÖRMÅNER

• 25 % rabatt på ordinarie greenfee för dina gäster i bollen på de banor som ingår i ditt
medlemskap.
• Boka tider upp till 30 dagar i förväg
• Fritt lån av golfvagn i samband med golfspel

Om du har frågor kring detta, kontakta GolfStars kundtjänst: kundtjanst@golfstar.se eller 0770-22 00 80.

Du kan anmäla dig via direktlänkarna som du når genom att klicka på respektive medlemsform ovan. För nya medlemmar som inte har något golf-id så behöver vi namn, fullständigt personnummer, adress och mail. Dessa uppgifter skickas till info@golfstar.se.

1. […] Uppdatering 2016-11-29 – se separat sida om medlemskap […]